Camera d.o.o.: izdelava in oblikovanje vizitk

Kvalitetna izdelava vizitk - ker je prvi vtis najpomembnejši


Vizitke so v poslovnem svetu izredno pomembne. Služijo kot osebna predstavitev podjetja, zato moramo biti izdelane tako, da pritegnejo pozornost in da jih stranka z lahkoto najde v množici drugih vizitk. Kljub temu pa se mora vizitka skladati s filozofijo in vizijo podjetja. V določenih panogah so pisane vizitke nenavadnih oblik dovoljene oziroma celo zaželene, medtem ko bi zabavna vizitka odvetniške pisarne izpadla povsem neresno. Če ne veste, kakšen dizajn bi se podal dejavnosti vašega podjetja, se obrnite na Camera d.o.o. v Ljubljani, kjer bomo za vas poleg tiskanja vizitk z veseljem opravili tudi grafično oblikovanje vizitk.


Izdelava in oblikovanje vizitk po meri stranke


Izdelava in oblikovanje vizitkPotrudili se bomo, da bodo vaše vizitke dobro berljive (ustrezna barva, velikost in tip pisave), da bodo vsebovale primerno količino podatkov in da bodo uporabljene oblikovalske rešitve navdušile tako vas kot tudi vaše stranke. V podjetju Camera d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja oblikovanja in izdelave vizitk, zato lahko z gotovostjo trdimo, da vas bo končni izdelek navdušil.
Vizitke lahko natisnemo v črno-beli ali barvni tehniki na različne vrste papirja. Za visokokvalitetno tiskanje vizitk uporabljamo digitalni tiskarski stroj Xerox 700, ki omogoča visoko ločljivost – do 1440 dpi.
Samo dobro marketinško oblikovana vizitka bo dosegla želeni namen, zato vam priporočamo, da izdelavo vizitke, ki vključuje celoten proces od idejne zasnove preko grafičnega oblikovanja vizitke do tiska, prepustite strokovnjakom. Leta izkušenj so nam namreč prinesla številna spoznanja, kakšen videz vizitke je recept za uspeh. Potrudili se bomo, da boste s končnim videzom vizitke zadovoljni in da jo boste z veseljem izmenjali s poslovnimi partnerji na sestankih in srečanjih.
Cena tiskanja vizitk je odvisna od naročene količine in zahtevnosti oblikovanja. Informativne cene storitev lahko najdete na naši spletni strani, za natančen izračun pa se obrnite na nas in z veseljem ga bomo izdelali za vas.