Tiskanje nalepk, vizitk, letakov in ostalih tiskovin

Tiskanje nalepk po meri stranke


Tiskanje nalepk in poslovnih vizitkPodjetje Camera d.o.o. se že vrsto leto uspešno ukvarja s celovitimi grafičnimi storitvami. Naše stranke cenijo predvsem kvaliteto in širok nabor ponujenih storitev. Med njimi bi tokrat izpostavili tiskanje nalepk.
Nalepke najdemo dandanes prav povsod, saj obstajajo v vseh možnih barvah, oblikah in velikostih. Vsakodnevno videvamo nalepke na avtomobilih, stenske nalepke, nalepke na vratih poslovnih prostorov, črtne kode, deklaracijske nalepke, nalepke v proizvodnji in skladiščih in tako naprej. Ker so nalepke z logotipom podjetja tudi zelo učinkovita marketinška strategija, se za tiskanje nalepk odloča vse več podjetij.


Tisk nalepk Ljubljana


V podjetju Camera d.o.o. iz Ljubljane dajemo pri tisku nalepk velik poudarek na željah in zahtevah kupca ter kvaliteti končnega izdelka. Ker se ukvarjamo tudi z grafičnih oblikovanjem, lahko za vas poleg tiskanja nalepk opravimo tudi samo oblikovanje nalepke, ki se bo skladalo z grafično podobo vašega podjetja. V kolikor ta še ni dodelana, jo z veseljem oblikujemo v sodelovanju z vami v podjetju Camera d.o.o., Ljubljana. Tako postanejo nalepke del vaše celovite in prepoznavne grafične podobe, ki jo lahko dodatno dopolnite tudi s tiskanjem poslovnih vizitk in letakov. Cena storitev je odvisna od količine in težavnosti. V ceniku, ki je objavljen na naši spletni strani, boste našli informativne cene. Za natančen izračun stroškov tiskanja nalepk se lahko obrnete na nas in z veseljem ga bomo sestavili.
Tiskanje nalepk, vizitk in letakov pri podjetju Camera d.o.o. je hitro, enostavno in cenovno ugodno. Nudimo vam tiskanje nalepk v črno-beli in barvni tehniki. Tiskamo večje in manjše naklade. Za tiskanje nalepk uporabljamo digitalni tiskarski stroj Xerox 700, ki ga odlikuje vrhunska kvaliteta tiska. Prepričajte se o naši kvaliteti na lastne oči – zaupajte nam vaše želje in zahteve glede tiskanja nalepk ali tiskanja poslovnih vizitk in z veseljem vam bomo ustregli.