Digitalni tisk letakov

Prilagodljivost, kvaliteta, zanesljivost


Tiskanje letakov LjubljanaPodjetje Camera d.o.o. iz Ljubljane se že vrsto let ukvarja z iskanjem inovativnih rešitev na področju grafičnega oblikovanja letakov, publikacij, reklam, koledarjev, vizitk, cenikov, spletnih oglasov in številnih drugih vrst promocijskega materiala. Verjamemo, da je celostna in dodelana grafična podoba podjetja zelo pomembna, saj le kot takšna pritegne pozornost strank in jim ostane v trajnem spominu. Da bi vaše promocijsko sporočilo z ustrezno grafično podobo prenesli med širšo javnost, vam priporočamo, da se odločite za visokokakovostni tisk letakov. Če iščete tiskarne v Ljubljani, ki nudijo kvalitetne storitve s področja digitalnega tiska, potem je Camera d.o.o. pravi naslov za vas.


Možnosti tiskanja letakov


V našem podjetju tiskamo letake do dimenzij B0 in več. Nudimo možnost digitalnega tiska letakov na različne materiale, kot so mat in sijajni papirji, platno, art papir, etikete in nalepke. Največja možna širina tiskanja plakatov je 150 cm, maksimalna ločljivost pa 1440 dpi. Tiskalnik je primeren za tisk manjših naklad do približno 50 kosov.


Več kot samo tisk letakov


Podjetje Camera d.o.o. vam nudi celotno izdelavo letakov. Ta vključuje grafično oblikovanje letakov (idejno zasnovo, izbiro formata, barv in tipografije, razporeditev elementov, obdelavo slikovnega materiala, prelom besedil, pripravo na tiskanje, itd.) in tudi sam tisk letakov. Celoten proces izdelave letaka se tako lahko opravi na enem mestu – pri specialistih za grafično podobo podjetja Camera d.o.o..
Cena naših grafičnih storitev je odvisna od obsega dela, vaših zahtev in težavnosti projekta. Informativne cene si lahko ogledate v ceniku, ki je objavljen na naši spletni strani.
Zadovoljstvo naših strank z opravljeno storitvijo je vodilo in prioriteta našega podjetja. Prav zato vedno znova investiramo v izboljšanje opreme za digitalno tiskanje letakov in drugih publikacij, saj je od njih odvisna kakovost digitalnega tiska. Zaupalo nam je že veliko število strank, ki jih je kakovost našega tiska letakov navdušila in se zato vedno znova radi obrnejo na nas. Dajte nam priložnost, da navdušimo tudi vas.