Digitalni tisk: moderna tehnika tiskanja tiskovin (vizitk, brošur, koledarjev itd.)

digitalni tisk vizitkDigitalni tisk je od klasičnega tiska mnogo cenejši, po kvaliteti pa je popolnoma primerljiv klasičnemu. Ne le, da je digitalni tisk vizitk cenejši, ena od pomembnih lastnosti digitalnega tiska je tudi to, da nam omogoča manjše popravke v zadnjem trenutku, saj končni izdelek pred tiskanjem vidimo na zaslonu. Digitalni tisk je moderna tehnika tiskanja, pri kateri se vse delo opravlja preko računalnika, kjer lahko na zaslonu vidimo vse podrobnosti in morebitne napake tudi odpravimo sproti in hitro. Za tisk z digitalnim tiskom predpriprava in poskusni izvod tiskovine nista potrebna. Digitalni tisk je primeren za tisk različnih tiskovin, tudi za tiskanje manjših naklad. Digitalni tisk nam vzame manj časa v primerjavi s klasičnim. V podjetju Camer d. o. o. se ukvarjamo z digitalnim tiskom različnih tiskovin. Izredno priljubljen je digitalni tisk vizitk, fotografij in brošur. Z veseljem pa bomo poskrbeli tudi za bolj personalizirane tiskovine, kot so koledarji, voščilnice ali katalogi. Vendar pa digitalni tisk ni vse, kar vam ponujamo. Naša ponudba zajema tudi grafično oblikovanje, plastificiranje, vezavo in fotokopiranje. Ukvarjamo se tudi s studijsko fotografijo in fotografijo na terenu. Našo celotno ponudbo storitev, vključno z digitalnim tiskom različnih vrst tiskovin, si lahko ogledate na naši spletni strani. Zagotavljamo vam kakovostne storitve s področja digitalnega tiska po ugodni ceni.

 

Kakovosten digitalni tisk s pomočjo vrhunskega digitalnega stoja

V našem podjetju za kakovostno opravljeno storitev digitalnega tiska poskrbi vrhunski digitalni stroj, s katerim lahko tiskamo na različne površine. Tiskanje s takšnim vrhunskim strojem nam omogoča, da so fotografije, vizitke, koledarji, brošure in ostale tiskovine izredno kvalitetne.  Poleg klasičnih tiskovin (vizitke, zgibanke, katalogi, mape, digitalno tiskanje knjig, vabila, letaki, brošure) z digitalno tiskamo tudi kompleksnejše tiskovino, kot so različne podlage, vstopnice, štartne številke, kuverte, personalizirane tiskovine (npr. koledarji itd.) in nalepke. Prav tako pa je digitalni tisk primeren za tiskanje na samolepilne folije, tapete, magnetne folije itd.

 

Digitalni tisk na različne vrste papirja

Glede na želje in potrebe naročnika izvajamo digitalno tiskanje koledarjev na različnih vrstah papirja – sijaj in mat. ne glede na to, kako veliko naklado želite, mi za to poskrbimo. Za vse informacije smo vam na voljo preko elektronske pošte, lahko pa nas obiščete tudi osebno in se prepričate sami o kvaliteti naših storitev. Digitalni tisk je tisk prihodnosti.

 

Digitalni tiskDigitalni tisk vizitk in ostalih tiskovin po ugodni ceni

Veliko izkušenj imamo tudi z digitalnim tiskom vizitk. Svojo storitev opravimo profesionalno in točno tako, kot si vi želite. S svojim strokovnim znanjem vam bomo z veseljem svetovali in poskrbeli za to, da bo vaša vizitka unikatna, privlačna in kvalitetna. V podjetju Camera d. o. o. bomo poskrbeli za kvalitetno storitev digitalnega tiska brošur, fotografij, koledarjev in ostalih tiskovin po več kot ugodni ceni. Prepričajte se sami.