Personalizacija tiskovin za večji učinek tržnega komuniciranja

Personalizacija tiskovin predstavlja novo dimenzijo digitalnega tiska. Za razliko od klasičnega offset tiska digitalni tisk ne potrebuje predhodne grafične priprave. Tiskanje namreč poteka naravnost iz datoteke, zato odpadejo stroški montaže, izdelave filma in tiskarske plošče. Tiskanje poteka na podoben način kot pri navadnih tiskalnikih, vendar lahko s profesionalnimi stroji tiskamo na večje površine, hitreje in tudi ceneje.
Digitalni tisk je primeren za tiste vrste tiskovin, katerih vsebina je vsakič drugačna, za takšne, ki jih potrebujete vedno znova, primeren pa je tako za številčno majhne kot za večje naklade. Poleg tega je digitalni tisk zelo prilagodljiv in ponuja številne ustvarjalne možnosti za dosego boljših marketinških učinkov. Med njimi je tudi personalizacija tiskovin, ki bo poskrbela, da bo vaša tiskovina dobila unikaten pečat. Oseben pristop je dokazano najbolj učinkovita, ugodna in prijazna tržna tehnika. S personaliziranimi tiskovinami lahko dosežete maksimalno pozornost med prejemniki, poleg tega pa personalizacija vstopnic, knjige ali brošure predstavlja popolnoma unikatno oglaševalsko gradivo, ki komunicira z osebnim namenom. Personalizacija tiskovin vam bo pomagala hitreje doseči in pridobiti stranke, obenem pa boste z njim okrepili zvestobo obstoječih strank.

 

Personalizacija tiskovin Tiskanje knjig v Cameri

 

Personalizacija tiskovin – knjige, brošure, letaki, plakati, vizitke, nalepke …

Personalizacija tiskovin pomeni, da je tiskovina v celoti prilagojena posamezniku. Pri personalizaciji knjige to pomeni, da je knjiga narejena po naročilu za določeno osebo in vsebuje tej osebi in njenim značilnostim prilagojeno besedilo, ilustracije ali slike, imena sorodnikov, prijateljev in hišnih ljubljenčkov v zgodbi ipd. Personalizacija knjige odpira nove poti za pristna in osebna razmerja, ki so najboljši dokaz, da ima izbrana oseba pri vas vedno pomembno mesto.

Personalizacija tiskovin, tako knjige kot vstopnic, je po zaslugi razvoja tehnologij tiskanja na zahtevo in spletnega naročanja hitra, kakovostna, predvsem pa ugodna. Obiščite nas in se o tem prepričajte tudi sami.