Perforacija papirja podjetja Camera poskrbi za profesionalno izvedbo tiskovin

Ste že kdaj delali brošuro, letak ali revijo za svoje podjetje, pa ste vanj želeli vložiti tudi prijavo na naročnino tako, da ta bi takoj padla ven? Perforacija papirja vam to omogoča v profesionalni izvedbi. Kaj je perforacija? Z njo bo vloženi papir pritrjen k brošuri, vsak pa ga bo z enostavnim potegom brez trganja lahko ločil od nje.

 

Kaj je perforacija papirja?

Naj vam pojasnimo kaj je perforacija še na drugačen način. Perforiranje papirja je luknjanje papirja v ravni črti z namenom lažje odstranitve na točno določenem mestu. V ta namen vam nudimo tudi perforirane nalepke, s pomočjo katerih boste lažje in hitreje nameščali nalepke na določene artikle ali druge produkte. Perforacija papirja je v resnici lahko zelo vsestransko uporabljena, če ob izvedbi nekaterih projektov uporabite malo domišljije. Poleg uporabe kot dodatek k letaku ali brošuri, lahko perforirani papir uporabite tudi pri iskanju novega sodelavca ali pri iskanju sostanovalca. Perforirani papir poleg splošnega oglasa obesite na oglasno desko in vsak zainteresirani kandidat si bo sam odtrgal papir z vašimi kontaktnimi podatki. Perforacija papirja je uporabljena tudi na številnih dokumentih, od položnic do papirnatih oglasov s popusti. Poleg tega vam nudimo tudi perforirane nalepke, s katerimi si prav tako lahko pomagate v številnih situacijah.

 

Zakaj je perforacija uporabna – perforirane nalepke

Glede tega kaj je perforacija papirja in čemu je namenjena smo povedali dovolj. Tudi to, da so perforirane nalepke izredno uporabne v pisarniške namene in da bodo olajšale in pospešile vaše delo, sploh če nalepke veliko uporabljate, je jasno. Naj vam pojasnimo še, kaj delamo poleg tega, da izvajamo perforiranje papirja in personalizacijo tiskovin za naše zveste stranke. Ukvarjamo se s celotnim procesom izdelave tiskovin za posameznike in podjetja. Tako v fotostudiu ali na terenu izvedemo profesionalno fotografiranje, vam v grafičnem studiu grafično obdelamo vaše fotografije, izdelamo logotip vašega podjetja ali njegovo celostno grafično podobo. Nato pa v naši tiskarni izvedemo digitalni tisk nalepk, plakatov in drugih tiskovin ali osvetljevanje na film. Izberite naše podjetje in bodite deležni vrhunskih storitev tiskanja, z dodatkom perforacije papirja za poslovne priložnosti in temu namenjene izdelave perforiranih nalepk.