Ugoden tisk plakata vseh velikosti

 

Potrebujete ugodno, hitro in ugodno reklamo za vas ali vaše podjetje? Ali želite preprosto reklamirati izdelek, blagovno znamko, storitev ali prireditev?  Potem smo pravi naslov za vas. Pri nas lahko oblikujete, izberete medije in tiskate plakat po vaših željah. Tisk plakatov je na voljo v vseh velikostih- tudi tisk jumbo plakatov!

Tisk jumbo plakata je enostaven

Tiska plakatovZa ustrezno reklamo vas ali vašega podjetja je ključno oglaševanje, eden od učinkovitejših načinov so plakati, ki pritegnejo prav vsakega, ki gre mimo. Jumbo plakati so učinkovit in enostaven način za pritegnitev pozornosti potencialnih strank. Večina ljudi med hojo ali vožnjo opazi plakate ob poti in si tako informacije tudi zapomnejo, saj so bolj sproščeni med ponavljajočim se dejanjem.  Jumbo plakati  so eden izmed najbolj učinkovitih in opaznih medijev oglaševanja. Tako boste z učinkovito in preverjeno metodo oglaševali svoje podjetje, storitve ali morda prireditve.

V našem studiu za vas oblikujemo, izberemo medije in v celoti izvedemo digitalni tisk plakatov ter ostalih tiskovin. Postopek oblikovanja in tisk plakata izvedemo po vaših željah, lahko pa nam  svoje ideje in želje predstavite in z veseljem jih bomo upoštevali. Ključno pri tisku plakatov in samem razstavljanju le teh je ključna oblika, velikost črk ter samo besedilo, ki mora biti sestavljeno tako, da kar se da pritegne pozornost naročnikov in ciljnih strank.  Za oblikovanje vašega jumbo plakata skrbi ekipa izkušenih in za to usposobljenih grafičnih oblikovalcev, ki v stalnem kontaktu z vami oblikujejo želen načrt za tisk plakatov.

Tisk plakata poteka z digitalnimi ploterji v CMYK ali Pantone izvedbi. Za tisk plakatov lahko uporabimo različne medije ali art papirje po vaših željah, vse možnosti pa si lahko ogledate pri nas.

Cenik tiska plakatovTisk jumbo plakata

Cena digitalnega tiska plakatov je odvisna od formata medija ali katerega koli drugega art papirja ter zahtevnosti oblikovanja. V naši tiskarni dobite celoten postopek tiska plakata, od oblikovanja, same izbire materialov in medijev ter tiska plakata  po ugodnih cenah. Če imate že ideje o videzu in vsebini jumbo plakata bomo z veseljem upoštevali vaše ideje in želje. Vedno smo v procesu tiska plakata ves čas v kontaktu z vami in tako omogočamo optimalno izvedeno storitev. Več informacij lahko dobite na naši spletni strani ali pa nas obiščete v tiskarni. Za dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate po telefonu ali e-pošti in z veseljem vam bomo prisluhnili ter pomagali.