Grafično oblikovanje celovite podobe podjetja

Pomembnost ustrezne grafične podobe


Celovita grafična podoba podjetja je ključen dejavnik za uspeh na sicer zelo zasičenem trgu. Vizualno namreč povezuje vaše produkte s podjetjem. Prav zaradi tega bo kupec hitro prepoznal vaše izdelke v množici drugih.
Grafična podoba podjetja prenaša sporočilo, filozofijo in cilje podjetja. Uspešna podjetja ob prihodu na trg vedno najamejo strokovnjake za grafično oblikovanje, saj mora biti grafična podoba vpadljiva, atraktivna, estetska in nepozabna. Atraktivnosti grafične podobe sicer ne gre iskati v prevelikem številu okrasnih elementov, barv, tipografij in vzorcev – vse to kaj hitro privede do videza patetičnosti in neresnosti. Kupce prepričajo enostavne, a drzne in idejno močne oblikovalske rešitve. Izdelano grafično podobo je precej težko spreminjati po tem, ko se kupec navadi nanjo. Občasne manjše osvežitve pa so seveda zaželene, saj se trendi v grafičnem oblikovanju skozi leta in desetletja spreminjajo.


Izdelava in digitalno tiskanje plakatov


Grafično oblikovanje in izdelava plakatovCelovita grafična podoba se kasneje pojavlja na promocijskem materialu. Ena izmed najbolj razširjenih marketinških strategij ostaja izdelava plakatov. Strokovnjaki grafičnega oblikovanja iz našega podjetja bodo za vas z veseljem opravili izdelavo plakata, ki vključuje celoten proces od idejne zasnove, grafičnega oblikovanja (postavitve teksta, izbire tipografije, obdelave slik, itd.) pa vse do končnega digitalnega tiskanja plakatov z najnovejšo tehnologijo. Poleg izdelave plakatov za vas naredimo tudi brošure, publikacije, vizitke, spletne oglase, koledarje, menije in drug promocijski material. Digitalno tiskanje plakatov in ostalih tiskovin opravljamo z digitalnim tiskarskim strojem Xerox 700. Na voljo sta vam črno-bela in barvna tehnika tiskanja. Tiskamo velike in manjše naklade na različne materiale.
Odločite se za vrhunsko grafično oblikovanje, izdelavo ter tiskanje plakatov pri podjetju Camera d.o.o., Ljubljana, ki ga odlikujejo dolgoletne izkušnje na področju grafičnega oblikovanja. Pri izdelavi plakatov in digitalno tiskanje ostalih tiskovin so vaše želje vedno na prvem mestu in vedno smo se jim pripravljeni prilagoditi. Vljudno vabljeni k ogledu naše spletne strani, kjer lahko dobite informativne cene, tehnične podrobnosti in številne druge informacije o naših storitvah.