Digitalni tisk na nalepke – kakovostno, hitro in ugodno

Če iščete kakovosten, hiter in ugoden digitalni tisk na nalepke, ali tiskanje plakatov in ostalih tiskovin, potem je tiskarna Camera Ljubljana prava izbira za vas. Digitalni tisk se od klasičnega razlikuje po tem, da tiskanje poteka naravnost iz datoteke, kar pomeni, da ni potrebe po grafični predpripravi. Zato stroški montaže, izdelave filma in tiskarske plošče odpadejo. Po zaslugi profesionalnih strojev je možen digitalni tisk na večje površine, npr. jumbo plakatov, h krajšemu času tiskanja pa pripomorejo tudi kakovostne barve, ki se takoj posušijo.
V tiskarni Camera Ljubljana tiskamo z digitalnim tiskarskim strojem Xerox 700, ki poskrbi za kakovostne odtise. V barvni ali črnobeli tehniki tiskamo na mat brezlesni, mat premazni in gloss papir ter na različne barvne medije.
Digitalni tisk je v tiskarni Camera Ljubljana celovita storitev – digitalni tisk na nalepke, ali izdelava plakatov, se začne z idejno zasnovo, nadaljuje z grafičnim oblikovanjem ter zaključi s tiskanjem. Digitalni tisk je priporočljiv za tiskanje na nalepke do 150 izvodov, za več pa priporočamo offset tisk.

 

Digitalni tisk na nalepke Digitalno Tiskanje Camera - najdete nas v Ljubljani

 

Digitalni tisk na nalepke z osebno noto – personalizacija nalepk

Nalepke imajo skoraj neomejeno uporabnost, saj jih lahko nalepimo na stene, metalne, lesene ali plastične površine, pa tudi na tekstil. Med najpogosteje uporabljenimi so papirnate nalepke, ki pa za razliko od PVC nalepk niso odporne na vodo in vremenske vplive.
Novo dimenzijo digitalnega tiska predstavlja personalizacija tiskovin. Oseben pristop je dokazano najbolj učinkovita, ugodna in prijazna tržna tehnika. S personaliziranimi tiskovinami lahko dosežete maksimalno pozornost med prejemniki, poleg tega pa so popolnoma unikatno oglaševalsko gradivo, ki komunicira z osebnim namenom. Personalizacija tiskovin vam bo pomagala hitreje doseči in pridobiti stranke, obenem pa boste z njim okrepili zvestobo obstoječih strank.

Tiskarna Camera nudi kakovosten digitalni tisk za nalepke vseh vrst, kot tudi plakatov, ugodna cena pa je navdušila že mnoge. O tem vas bo prepričal naš cenik digitalnega tiska.