Digitalni tisk na nalepke različnih vrst v izjemno kratkem času

Digitalni tisk na nalepke ima nešteto kvalitet. Ena najpomembnejših je zagotovo ugodna cena v primerjavi z drugimi vrstami tiska. To ne velja samo za nalepke, saj je digitalni tisk najugodnejša možnost za vse vrste tiskovin. Pri tej vrsti tiska namreč ne potrebujemo posebnih odtisnih plošč, kar pomeni tudi bistveno večjo hitrost. Kljub nižji ceni in višji hitrosti tiskanja pa je končni izdelek po kvaliteti povsem primerljiv s klasičnim offset tiskanjem.


Digitalni tisk na nalepke je zelo praktična rešitev

 

Razmišljate o tem, kako s svojim izdelkom pritegniti čim več kupcev? V prvi vrsti je seveda pomembna kvaliteta samega izdelka, a posebno pozornost si vsekakor zasluži tudi embalaža, v kateri je produkt pakiran. Digitalni tisk na nalepke poskrbi za estetsko zunanjost izdelka, s katero bo izstopal v množici podobnih produktov, ki so na voljo. Na odločitev kupcev namreč večkrat vplivajo prav podrobnosti, četudi ne gre za nekaj, kar bi delovalo na zavestni ravni. Profesionalen digitalni tisk na nalepke vam bo pomagal, da si pridobite pomembno prednost pred konkurenco. Zaradi nadpovprečne hitrosti je digitalni tisk na nalepke primerna izbira tudi takrat, ko potrebujete večje število nalepk v zelo kratkem času.


Velika izbira tipov nalepk

 

V podjetju Camera vam ponujamo digitalni tisk na nalepke različnih vrst. To so lahko klasične bele nalepke poljubnih dimenzij, odločite pa se lahko tudi za nekoliko bolj izstopajoč tip nalepk. Med drugim so na voljo odbojne, prosojne, popeskane in fluorescentne, izbirate pa lahko med tehniko mat ali sijaj. Digitalni tisk na nalepke tako ponuja obilico zanimivih možnosti oziroma kombinacij.

 

digitalni tisk nalepkdigitalni tisk nalepke