Visokokakovostni digitalni tisk

Digitalni tisk v tiskarni Camera d.o.o., Ljubljana


Digitalni tisk LjubljanaDigitalni tisk je moderna tehnika tiskanja, pri kateri se tiskalnike upravlja preko računalnika. Ker končni izdelek že pred samim tiskanjem vidimo na zaslonu, nam to omogoča neposreden nadzor nad tiskovino. Predpriprava in poskusni izvod tiskovine nista potrebna. Prednosti digitalnega tiska v primerjavi s klasičnim offset tiskom so številne. Digitalni tisk je mnogo cenejši, po kvaliteti pa primerljiv s klasičnim. Omogoča manjše popravke v zadnjem trenutku. Primeren je tudi za tiskanje manjših naklad, zato se zanj rada odločajo podjetja, ki potrebujejo manjše število vstopnic, vabil, nalepk, kuvert, prospektov in podobnih tiskovin. Za izdelavo tiskovin s pomočjo digitalnega tiska potrebujemo v naši tiskarni izredno malo časa. Posebnost digitalnega tiska je tudi personalizacija tiskovin (npr. katalogov, voščilnic, koledarjev,...), ki velja za eno najuspešnejših marketinških strategij. Tudi ta je del naših storitev v sklopu digitalnega tiska, ki jih nudimo v naši tiskarni v Ljubljani. Ponudba prav tako zajema grafično oblikovanje vizitk, letakov, plastificiranje, vezavo in zgibanje tiskovin ter fotokopiranje.

 

Digitalni tisk – cenik


Kot smo že omenili je digitalni tisk izredno ugodna tehnika tiskanja. O tem se lahko prepričate tudi na naši spletni strani, kjer je objavljen cenik digitalnega tiska v tiskarni podjetja Camera d.o.o. v Ljubljani. Tam lahko najdete informativne cene tiska, ki se med seboj razlikujejo glede na naklado, vrsto tiskanja (črno-beli ali barvni digitalni tisk) in gramaturo papirja. Preverite lahko cenik tiskanja plakatov, letakov, vizitk itd. Za natančen izračun nam pošljite povpraševanje na tisk@camera.si. Pri večjem naročilu vam po dogovoru priznamo tudi popust.
Za kvaliteto digitalnega tiska v naši tiskarni skrbi vrhunski digitalni tiskarski stroj Xerox 700. Z njim tiskamo na različne površine, kot so mat - brezlesni, mat - premazni, gloss, na različne barvne medije in nalepke.
Spekter, ki ga zajema naša ponudba digitalnega tiska je izredno širok, zato smo prepričani, da bomo z našimi storitvami ustregli tudi vašim željam. Za vsa dodatna pojasnila glede možnosti digitalnega tiska, cenika digitalnega tiska in vse druge informacije smo vam vedno na voljo.