Digitalni tisk kuvert – prihranite čas in energijo!

 


Digitalni tisk kuvert vam prihrani kar nekaj energije, ki bi jo sicer namenili ročnemu izpisovanju naslovov. Rešitev je še posebej praktična takrat, kadar nameravate odposlati večje število pisemskih pošiljk (npr. vabila na dogodek). V podjetju Camera vam omogočamo personalizacijo tiskovin, kar pomeni, da so lahko podatki o naslovniku na vsaki kuverti drugačni.

 

digitalni tisk kuvertpersonaliziran digitalni tisk kuvert


Idealna priložnost, da povečate vašo prepoznavnost

 
Želite imeti kuverte, ki bodo povsem unikatne? Tiskanje logotipa vašega podjetja, ki ga omogoča digitalni tisk kuvert, bo poskrbelo, da bodo vaši dopisi delovali precej bolj kredibilno. To bo zagotovo povečalo prepoznavnost vašega podjetja ter okrepilo zaupanje vaših strank in poslovnih partnerjev. Vtis profesionalnosti je namreč v poslovnem svetu izjemno pomemben. Pomagamo vam, da prikažete svoje podjetje v najboljši možni luči! Včasih so prav malenkosti tiste, ki odločajo. Digitalni tisk kuvert predstavlja tudi izvrstno priložnost, da na pisemske ovojnice natisnete unikatno sporočilo, ki bo že takoj pritegnilo zanimanje. Tako ste lahko prepričani, da bo tudi vsebina kuverte obravnavana precej bolj resno, kot bi bila sicer.


Ugoden digitalni tisk kuvert različnih velikosti

 


V podjetju Camera vam zagotavljamo profesionalno storitev po izjemno ugodni ceni. Uporaba najsodobnejših naprav nam omogoča, da so natisnjene črke jasne, barve pa ostre. Zavedamo se namreč, da lahko slaba kvaliteta tiska uniči še tako skrbno premišljeno sporočilo. Poskrbeli bomo, da se bosta vsebina in oblika prepletli v harmonično celoto. Digitalni tisk kuvert je mogoče prilagoditi različnim formatom oziroma dimenzijam ter vrstam kuvert. Poskrbimo tudi za presonaliziran digitalni tisk kuvert za posebne priložnosti, kot so poroke in drugi pomembni dogodki v vašem življenju.