Digitalni tisk plakatov in knjig

Digitalni tisk knjig


Številne prednosti digitalnega tiskanja knjig


Digitalni tisk knjig je moderna tehnika tiskanja, ki se je začela razvijati s pojavom računalnikov in z njimi povezanih tiskalnikov. Digitalni tisk knjig odlikujejo številne prednosti:

  • Prilagodljivost. Končni videz tiskovine lahko vidite že pred samim tiskanjem na zaslonu. V kolikor v zadnjem trenutku opazite manjše napake, jih je mogoče še vedno odpraviti.
  • Predpriprava in poskusni odtisi niso potrebni, kar bistveno skrajša čas tiskanja knjig.
  • Je cenovno ugodna in hitra rešitev za tiskanje knjig, še posebej za manjše naklade do 5.000 izvodov.
  • Kvaliteta odtisom konkurira offset tisku.
  • Omogoča tisk podatkov, ki se spreminjajo (recimo številke sedežev na vstopnicah).
  • Enostaven prenos dokumenta za tisk do tiskarne v Ljubljani (pošiljanje PDF datoteke).
  • Personalizacija tiskovin (na posamezen izvod lahko napišete ime prejemnika, vaše ime, itd.)

 

To so le nekatere prednosti, ki jih nudi digitalni tisk knjig.

 

Digitalni tisk Ljubljana

 

Digitalni tisk v Ljubljani podjetja Camera d.o.o. obsega tudi digitalni tisk knjig v črno-beli in barvni tehniki. Tiskamo na različne materiale, kot so mat brezlesni, mat premazni, gloss in različne barvne medije. Maksimalni format tiska je 475 x 320 mm na papir maksimalnega formata 488 x 330 mm. Razpon možne teže oz. gramature papirja za digitalni tisk knjig je od 80 do 300 g/m2. Za tisk uporabljamo vrhunski digitalni tiskarski stroj Xerox 700.

 

Oblikovanje knjig

 

Digitalni tisk knjig LjubljanaKer v podjetju Camera d.o.o. iz Ljubljane skrbimo za celovite grafične rešitve, vključujejo naše storitve tudi profesionalno oblikovanje knjig. Oblikovanje knjige zajema oblikovanje teksta, grafični prelom, pripravo na tisk, skeniranje in obdelavo slikovnega materiala, itd.
Prepričani smo, da vas bo visok nivo kakovosti naših storitev prepričal, kot je že številne stranke, ki nam ostajajo zveste skozi naša leta delovanja in ustvarjanja. Obrnite se na nas in z veseljem bomo poiskali individualne oblikovalske rešitve po vašem okusu in željah. Vabljeni tudi k ogledu naše strani, kjer lahko dobite številne dodatne informacije o digitalnem tisku in oblikovanju knjig ter informativne cene storitev.