Digitalni tisk – ugodna cena storitev v tiskarni Camera Ljubljana

Digitalni tisk, katerega cena je nižja od klasičnega offset tiska, predstavlja najboljšo izbiro, kadar želimo natisniti manjšo količino knjig, na primer do 500 izvodov. Digitalni tisk (cena vas bo navdušila) namreč ne potrebuje predhodne grafične priprave, saj tiskanje poteka naravnost iz datoteke. Zato odpadejo stroški montaže, izdelave filma in tiskarske plošče. Po zaslugi profesionalnih tiskarskih strojev, kot sta Xerox 700 (črno-beli tisk) in Xerox 1000 (barvni tisk z parcijalnim UV lakom), je tiskanje kakovostno in hitro, tiskamo pa lahko tudi na večje površine.


Digitalni tisk knjig in ostalih tiskovin je na voljo tako v barvni kot črno-beli tehniki. Tiskamo lahko na matiran brezlesni, matiran premazni in gloss papir ter na različne barvne medije. Največja standardna velikost papirja je 488 x 330 milimetrov (tiskovna površina 475 x 320 milimetrov), teža papirja pa od 80 do 300 g/m2.

 

Digitalni tisk nalepk po meri Digitalni tisk Camera Ljubljana

 

Digitalni tisk knjig – personalizacija prinaša osebno noto

Digitalni tisk je tehnika tiskanja, ki nam omogoča prilagodljivost in neposreden nadzor nad izdelavo tiskovin. Personalizacija knjige in ostalih tiskovin je v celoti prilagojena posamezniku z osebno noto. To pomeni, da je knjiga narejena po naročilu za določeno osebo in vsebuje tej osebi in njenim značilnostim prilagojeno besedilo, ilustracije ali slike, imena sorodnikov, prijateljev in hišnih ljubljenčkov v zgodbi ipd. Personaliziran digitalni tisk knjig, brošur in ostalih tiskovin omogoča, da vsak izvod posebej prilagodite ali opremite s posvetilom. Na ta način boste osebi, ki bo tiskovino prejela, pokazali, da ima pri vas vedno pomembno mesto. S personaliziranimi tiskovinami pa boste pritegnili tudi pozornost kakšnega potencialnega poslovnega partnerja.

Vas zanima kakovosten in ugoden digitalni tisk knjig? Da je cena digitalnega tiska pri nas res ugodna, vas bo prepričal tudi naš cenik. Ker je cena, ki jo navaja cenik za digitalni tisk, informativne narave, vam svetujemo, da nam za natančen izračun pošljete povpraševanje na tisk@camera.si. Digitalni tisk še nikoli ni bil tako ugoden.

 

Preberite več o naši strojni opremi za digitalni tisk.