Digitalni tisk A2 – ugodno, hitro in kakovostno tiskanje

 

Digitalni tisk A2 spada med najpogostejša naročila, ki jih prejmemo v podjetju Camera. Gre za zelo praktičen format, ne premajhen in ne prevelik, zato je uporaben za mnoge tiskovine. Digitalni tisk A2 je poleg tega cenovno ugoden, še posebej pri srednjih in manjših nakladah, izpostavimo pa lahko še nadpovprečno hitrost tiskanja, ki jo omogoča sodobna digitalna tehnika. V podjetju Camera imamo na voljo vrhunske naprave, zato ste lahko prepričani, da bo končni izdelek izjemno kakovosten.


Digitalni tisk A2 – dobra izbira za plakate, ki bodo pritegnili pozornost

 

Vsestranska uporabnost, ki jo omogoča digitalni tisk A2, pride še posebej do izraza pri plakatih, s katerimi želite promovirati svojo dejavnost ali prihajajoči dogodek. Digitalni tisk A2 je v takšnih primerih izvrstna rešitev. V podjetju Camera lahko poskrbimo tudi za oblikovanje plakatov, pri čemer upoštevamo vse vaše želje, obenem pa vam pomagamo s strokovnimi nasveti, saj imamo s tovrstnimi plakati že obilico izkušenj. Tako vemo, na kaj je treba paziti, če želimo, da bo vaš plakat resnično izstopal in pritegnil zanimanje mimoidočih.

 

digitalni tisk a2digitalni tisk plakatov a2


Digitalno tiskanje na material in format po vaši želji

 

Seveda pa digitalni tisk A2 ni edina storitev, ki jo ponujamo. Tiskamo na različne formate, odvisno od vaših želja in potreb. Kos smo tudi najbolj zahtevnim nalogam. Ponujamo vam tudi možnost tiskanja na različne materiale. S pomočjo testnega tiskanja se boste lahko prepričali, ali izdelek ustreza vsem vašim pričakovanjem. Na voljo smo vam za vse dodatne informacije, na podlagi vašega povpraševanja pa vam lahko pripravimo povsem neobvezujočo ponudbo.